OK

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Více informací

0 Kč

Zde můžete psát Vaše postřehy, komentáře a zkušenosti s námi..

Děkujeme, že nám dáte zpětnou vazbu...

Díky Vám víme, na čem případně zapracovat nebo udělat změny...

Nebo jednoduše víme, že Vám u nás nic nechybělo...


Přidat komentář

Přehled komentářů

  • Svatba-organizace

    27.8.2019 13:53:18 | Eva

    Krásná a vkusná výzdoba. Nenásilná organizace hostů, pokud je dobrá parta hry jsou opravdu zábavné a člověk se dost pobaví. Doporučuji.

    Odpovědět

  • koordinace svatby

    27.8.2019 13:51:40 | Marcela

    Salon Izabela a Andrejku doporučuji všemi deseti👍 připravila nám krásnou křišťálovou svatbu o které jsme ani nesnili. Vyšvihla ji na vyšší level a těžko ho teď překonáme. Vše vymyslela, poradila, zařídila, vyrobila, přivezla, organizovala a zabavila 60 lidi, prostě full service. Všichni odcházeli nadšení. Neskutečná úleva od všech starostí. Myslím že i diky té bezstarostnosti na to budeme nadlouho vzpominar, páč jsme si to užívali od samého začátku 😍 Děkujeme

    Odpovědět

  • Spokojenost

    10.5.2019 12:24:34 | Markéta

    Chtěla bych poděkovat za rychlé dodání zboží, župánek a podvazek je moc krásný. Můžu jen a jen doporučit :-)

    Odpovědět

  • Hodnocení

    26.4.2019 20:21:19 | Petra

    Dobrý den,
    objednávali jsme u Vás vývazky na svatbu,čokoládky a děkovné kartičky pro rodiče. Sice jsme se nečekali, skoro 9 týdnů, ale o to větší udělaly radost. Všechno je moc krásné a dokonalé. Mockrát děkujeme za výrobu a moc chválíme Vaši práci. P+J

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Hodnocení

      26.4.2019 22:18:31 | Svatební salon Izabela

      Děkuji za objednání a za vaše zpětné hodnocení..
      Je mi líto delšího dodacího termínu občas nastanou nějaké technické problemy či mám dovolenou..
      A v době sezóny je toho opravdu hodně, přesto se snažím všechny objednávky co nejdříve odbavit a jelikož sleduji i datum svatby tak vše se snažím dodávat včas ☺️

      Ještě jednou moc děkuji a přeji krásnou svatbu
      Vaše Andrea
      Svatební salon Izabela

      Odpovědět

  • Super

    5.4.2019 12:05:43 | Saša

    Díky moc, sportovní podvazek je moc krásný a novomanžel bude nadšený :D Od objednávky po doručení uběhlo jen pár dní ;-)

    Odpovědět

  • Poděkování

    5.2.2019 17:47:23 | Veronika

    Doporučuji! Skvělá, rychlá komunikace a krásné zboží, ještě jednou děkuji

    Odpovědět

  • Výbava na rozlučku se svobodou

    22.11.2018 13:16:51 | Ilona

    Tento obchod ráda doporučuji, komunikace obchodu je podle mě až nadstandardní a přístup též, zboží opravdu vypadá tak jak jsem žádala. Prostě super DĚKUJI OBCHODU

    Odpovědět

  • Svatební zupanek

    21.9.2018 7:54:15 | Veronika Šefčíkova

    Moc děkuji za skvělé zboží a ještě lepší přístup, objednávala jsem necelé 2 týdny před svatbou a krásné to stihli. Moc děkuji.

    Odpovědět

  • Spokojenost

    12.9.2018 10:44:38 | Nikca

    Chtěla bych moc poděkovat paní Neumannové, za skvělé odvedenou práci. Skvělý přístup, rychlost a ochota. Věci jsou nádherné, kvalitní a hlavně originální. Vřele doporučuji, těším se na další nákup. A ještě jednou moc děkuji.

    Odpovědět

  • Nedoporučuji

    6.9.2018 7:03:41 | Michaela

    Nevím proč jste smazala hodnocení,ale svědčí to o tom,že jsem měla pravdu.Vaše chování vůči zákazníkovi je povýšenecké,arogantní a nadřazené,zákazník asi nemá právo na změny a nebo poupravení něčeho,co je vyráběno na zakázku.Nepříjde mi zcela normální,aby jste jednala se zákazníkem jako kdyby vás něčím otravoval.

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Nedoporučuji

      7.9.2018 8:21:18 | Svatebni salon

      Mila slecno/pani nejsem si vedoma zadneho pochybeni z nasi strany..se zakaznikem jedname vzdy individualne, slusne a vzdy se snazime vyjit vstric a casto zajistime nemozne a delame zazraky na pockani...ovsem ne vzdy to lze...zatim jsme nemeli zadnou reklamaci...proto me udivuje vas komentar...zajimalo by me o kterou presnou objednavku se tedy jedna a vcem byl tedy u vas problem...jiste by to slo resit...ale pokud jste nenapsala ci se s nama jinak nespojila a tady pak udelite komentar typu:jste arogantni nedoporucuji...tak ano takovy kometar jsme smazali pac ten nevypovida o vysledku nasich vyrobku...ale spise to na me působí jako spineni ze strany konkurence... s pranim hezkeho dne svatebni salon

      Odpovědět

  • Velká spokojenost

    14.8.2018 13:44:55 | Veronika

    Hrozně moc děkuji za úžasný podvazek.Pani je hrozně milá a šikovná

    Odpovědět

  • spokojenost a doporučuji všem

    14.8.2018 9:36:29 | Anita

    Maximální spokojenost. Paní je strašně šikovná. Mam odznaky i magnetky. Děkuji moc

    Odpovědět

  • Vývazky a čokoladky

    26.7.2018 10:10:00 | Vendulka

    Za mě mohu jen doporučit . Mám od paní vývazky a čokoladky . Opravdu krásně udělané a super domluva.

    Odpovědět

  • Výroba svatebního oznámení

    25.7.2018 14:33:00 | Petra

    Maximální spokojenost,můžeme jen doporučit.

    Odpovědět

  • Podvazek na přání

    24.7.2018 22:25:03 | Simona K.

    Moc děkuji za krásný podvazek na přání, který je přesně podle mých představ. Určitě se bude líbit. Komunikace výborná a všem vřele doporučuji ☺️

    Odpovědět

  • Výroba svatebního oznámení

    24.7.2018 17:56:06 | Petra Plocová

    Maximální spokojenost za skvěle odvedenou práci :)

    Odpovědět

  • Výroba podvazku na přání

    12.7.2018 11:04:29 | Šárka Skopalová

    Objednala jsem si podvazek na přání s odznáčkem HC Vitkovic. Partner je miluje, je jejich fanoušek

    Odpovědět

  • Čokoládky s vlastním potiskem

    4.7.2018 20:23:54 | Svatava

    Krásný výrobek

    Odpovědět

  • Podvazek

    12.6.2018 10:33:20 | Vendula B.

    Moc děkuji za luxusni podvazek, úžasná prace, komunikace na jedničku a o rychlosti ani nemluvím jelikoz jsem si vzpomela relativne na posledni chvíli a vse se krásně stihlo! Moc doporučuji :)

    Odpovědět

  • Podvazek

    6.6.2018 12:05:06 | Edita Hajná

    Mockrát děkuji za luxusní podvazek. Je přesně takový jaky jsem si představovala a pritel z něj bude mit opravdu radost.. Mockrát děkuji super prace

    Odpovědět

  • Mohu jen doporučit

    6.6.2018 11:55:28 | Marie

    Maximální spokojenost, perfektní domluva!!!

    Odpovědět

  • Podvazek

    5.6.2018 15:48:39 | Monika Š.

    Opravdu Vám moc děkuji za nádherný podvazek. Bála jsem se, že se to do svatby nestihne, jelikož jsem si vzpomněla dosti pozdě. Ale musím říct, že se vše stihlo úplně nádherně ještě s rezervou :) Úžasná komunikace a paní byla moc příjemná! A to se už tak často nevidí! Za mě všem vřele doporučuji! A ještě jednou děkuji za opravdu nádherný podvazek! :-)

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Podvazek

      6.6.2018 8:20:10 | Svatební salon Izabela

      Mockrát děkujeme za hodnocení, jsme rádi že se Vám líbí.. Přejeme krásnou svatbu a ještě krásnější manželství:)

      Odpovědět

  • Podvazek pro nevěstu

    4.6.2018 11:01:29 | Míša B.

    Mockrát děkujeme za krásný podvazek! :-)
    Splnila jste nám veškerá přání, přestože jsem se Vám ozvala na poslední chvíli a výsledek byl naprosto perfektní..♥
    Ochotná a příjemná komunikace, co víc si může člověk přát?!?
    Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků.♥

    Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    • Re: Podvazek pro nevěstu

      4.6.2018 18:33:05 | Svatební salon Izabela

      Mockrát děkujeme za nákup a krásné hodnocení...jsme moc rádi, že je vše jak má být a jste spokojeni:) Přejeme krásnou svatbu a krásné chvíle v životě manželském :) <3

      Odpovědět

inPage - webové stránky, doménawebhosting snadno.